Марія Петровська опублікувала ((http://www.city-adm.rv.ua/Petitions/view-petition/128)(відповідну петицію)) на сайті Рівненської міської ради.

У тексті петиції вказано:

Не всі мешканці Білої Криниці мають власний транспорт, тому в сучасних умовах незручно доїжджати з Рівного туди з двома-трьома пересадками, оскільки прямого маршрутного таксі не існує. Було б доцільно продовжити рух 34 маршрутки і кінцевою зупинкою зробити не зоопарк, а початок Білої Криниці. У Постанові КМУ від 26.09.2007 року № 1184 "Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту" йдеться: "Внесення змін постійного характеру до маршруту (продовження, скорочення, зміна шляху проходження між зупинками), введення або вилучення зупинок та/або зміна графіка руху може здійснюватися:

1) на міських і приміських маршрутах у разі зміни: - графіка руху (часу відправлення з кінцевих або проміжних зупинок), що не перевищує 20 хвилин;

- шляху проходження (продовження або скорочення без зміни виду сполучення), що не перевищує 25 відсотків загальної протяжності маршруту;

- шляху проходження (без зміни кінцевих зупинок та виду сполучення), якщо така зміна стосується не більш як 30 відсотків загальної протяжності маршруту".

Наразі, довжина маршруту №34 складає 11.7 км у прямому, та 10.22 км у зворотньому напрямку.

Підписати пецію можна до 23 лютого.