14 лютого на День Святого Валентина в Міський Будинок Культури приїдуть українські рок-романтики та фіналісти Х-фактора, гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ».

Нагадаємо, артисти вражаюче виступили зі своєю авторською піснею «Без неї ніяк» на вокальному шоу країни та потрапили до прямих ефірів проекту.

Довідка: «Без обмежень» – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям. Без кордонів у стилі, без кордонів в почуттях і емоціях. У творчому доробку музикантів є величезна кількість пісень, відео-роботи, саунд-трек до фільму, та навіть гімн спортивної команди. Маючи за плечима непоганий багаж, "Без обмежень" ні на хвилину не припиняють свій творчий рух уперед, створюють новий музичний матеріал, експериментують, ведуть активну концертну діяльність, беруть участь у різноманітних фестивалях та громадських акціях. Кожен виступ гурту – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. Зі слів артистів, до Дня всіх закоханих та річниці гурту, «Без обмежень» підготував для рівнян романтичну й водночас драйвову програму, яка сподобається кожному хто завітає на концерт.

Початок концерту о 19:00.