Шістнадцять санкціонованих обшуків пройшли одночасно у розважальних закладах Рівного та два у Рокитнівському районі. Правоохоронці вилучили 71 системний блок, 75 моніторів, 20 автоматів типу «однорукий бандит» та близько восьми тисяч гривень.

Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Рівне нській області ДЗЕ Нацполіції спільно із слідчими Головного управління Нацполіції області та працівники прокуратури Рівне нщини об'єднали свої зусилля у протидії гральному бізнесу.

В рамках кримінальних проваджень відкритих за статтею 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, правоохоронці задокументували факти протиправної діяльності у Рівному та Старому селі Рокитнівського району.

У Старому селі, під час двох обшуків у закладах, що займалися гральним бізнесом було вилучено 15 «одноруких бандитів». А у Рівному, в спеціально обладнаних приміщеннях азартні ігри здійснювалися за допомогою гральних автоматів та онлайн-ігор.

Упродовж доби правоохоронці припинили діяльність 18-х таких закладів, у кожному з яких знаходились гравці. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 71 системні блоки та 20 автоматів «однорукий бандит».

Наразі слідчими вживаються заходи для встановлення усього кола осіб, причетних до організації місць підпільних гральних закладів.

Боротьба із незаконним гральним бізнесом, яку анонсував міністр внутрішніх справ ще п’ятого грудня, продовжується. Правоохоронці звертаються до громадян, сприяти припиненню незаконного бізнесу та повідомляти інформацію про заклади, які надають послуги в сфері грального бізнесу.