Передати в оренду цілісний майновий комплекс ЖКП "Сонячне" та "Західне" хочуть у Рівному.

Як повідомила начальник управління комунальної власності Наталія Поліщук, своїм рішенням депутати надають дозвіл на наміри провести конкурс і передати майно "жеків" в оренду.

- Наразі щодо цього звернулися представники двох ЖКП. Хто візьме участь у конкурсі - стане відомо вже під час подачі документів. Серед них і визначать, хто візьме в оренду цілісний майновий комплекс, тобто, активи та пасиви підприємств, - каже Наталія Поліщук.

Взяти ж майно "жеків" в оренду можна на конкурсних умовах. Першочергово, перевага надаватиметься працівникам ЖКП, якщо вони виявлять таке бажання. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі за умови, що майновий комплекс візьмуть в оренду під відповідні функції - надання послуг із обслуговування будинків. Але разом із майном, орендар отримає і борги ЖКП, якщо вони є, на додачу.

В результаті обговорення члени комісії з питань міського господарства вирішили відкласти це питання на довивчення. Коли розглянуть це питання повторно - поки що невідомо. Передбачається, що в оренду передаватимуть майно всіх міських ЖКП.