Такий "подарунок" вони зробили сьогодні під час третього пленарного засідання 10 сесії Рівненської міської ради.

Без обговорення, пакетом - із 52-го питання порядку денного по 88-е (за виключенням одного) - власники депутатських значків проголосували півтора десятки рішень про "розірвання договору оренди землі та передачу безоплатно у власність земельної ділянки в районі вулиць Макарова та Пржевальського".

До слова, там, як уже неодноразово писали журналісти, поселилось чимало відомих у Рівному осіб, родичів можновладців, депутатів, правоохоронців. Колись порожній масив на околиці міста почав обростати елітними будинками - сталося це у 2012 році. Тоді ті люди навіть не були орендарями, фактично почали будівництво на чужій землі.

Останній рік вони активно домагались у депутатів дозволу на приватизацію ділянок, мовляв заслужили це, бо за свій кошт проклали комунікації у тому мікрорайоні.

У той же час, під час сесії, Володимир Хомко відмовився задовільнити вимогу рівнян і підписати рішення про приватизацію гуртожитку на вул.Небесної сотні 6а. У відповідь мешканці виконали свою погрозу й влаштували перекриття вулиці у районі пивзаводу.

Джерело: ВСЕ