У Рівненському облмуздрамтеатрі пройшов заключний концерт переможців обласного фестивалю сільських колективів аматорської творчості «Таланти твої, Рівненщино!».

Понад 300 учасників зі всієї області представили свої виступи у вокально-хоровому, музичному, хореографічному та театральному жанрах аматорського мистецтва.

Фестиваль виявив багато нових, яскравих талантів. Так, слід відзначити, що в сільських закладах культури створились колективи, які рівнем своєї виконавської майстерності вразили глядачів та членів журі. Серед них – вокальний ансамбль «Акцент» із селища Зоря Рівне нського району, дитячий духовий оркестр села Берег Дубенського району, дитячий вокальний ансамбль села Козин Радивилівського району, ансамбль народної пісні «Родина» села Івачків Здолбунівського району, хореографічний колектив села Чудель Сарненського району.

Цьогоріч Фестиваль пройшов у чотири етапи. Перший відбірковий етап тривав у травні в селах та селищах області, другий – протягом червня-жовтня в районах. Для зручності у проведенні третього зонального туру оргкомітетом було визначено три зони для його проведення – в Сарненському, Здолбунівському та Млинівському районах.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.