Підприємство рівнехліб прийняв до своєї родини поповнення. ВІдтепер класичний житньо-пшеничний хліб випікатимуть на новому обладнанні - що значно підвищить кількість продукції, та полегшить роботу пекарів. До оновлення заводу керівництво йшло понад три роки.

Десятки років підприємство "Рівне хліб" не бачило оновлень. Традиційний житньо-пшеничний хліб тут випікали на старому обладнанні, і весь процес був надто складним. Вже від сьогодні на підприємстві працюватиме нова сучасна лінія, аналогів якої в Україні не має, запевняють пекарі.

На відкритті гостям показали всі етапи виробництва хлібу. Від замішування, до пакування та порізки продукції. За зміну тут планують випікати до восьми тисяч буханців хлібу.

Пані Людмила пече хліб вже більше п"яти років. Запевняє, на новому обладнання працювати значно легше, адже увесь процес автоматизований.

До відкриття нової лінії на хлібзаводу готувалися майже чотири роки, обійшлася вона у 20 мільйонів гривень. Однак такі капіталовкладення хлібопекарі компенсують економією часу та людських ресурсів.