Надвечір 27 листопада до Володимирецького відділення поліції надійшло повідомлення про конфлікт, який виник у селі Половлі між двома колишніми співмешканцями під час розподілу майна.

Група реагування патрульної поліції на службовому авто виїхали за викликом. Коли поліцейські прибули в село Половлі та вийшли із автомобіля, до них наблизилась група місцевих жителів напідпитку. Нетверезі молодики кричали, нецензурно висловлювалися, погрожували фізичною розправою правоохоронцям. У відповідь на законну вимогу інспектора патрульної поліції припинити свої дії 21-річний мешканець села наніс кілька ударів у голову правоохоронцю, намагався пошкодити службовий автомобіль та зірвати з нього проблискові маячки.

Потерпілого інспектора Володимирецького відділення поліції після конфлікту госпіталізували у районну лікарню із черепно-мозковою травмою. За фактом заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень, у зв'язку з виконанням службових обов'язків, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нській області.