(*День Ангела - це не звичайне свято, присвячене покровителю імені, ангелу-охоронцю людини. І 28 листопада свій День Ангела відзначають Дмитро, Петро та Микита.*)

Значення імені Дмитро

Дмитро позитивний чоловік. Він наділений розумом, сміливістю, працьовитістю і винахідливістю. У боротьбі за ідею він безстрашний: відстоює до останнього, хоча іноді розплачується неприємностями. Важко переживає всякого роду несправедливості й образи. У такі моменти з ним важко спілкуватися, він буквально кипить, емоції плескаються через край.

І разом з тим це легка людина. Він привабливий, терплячий, на більшість ситуацій реагує холоднокровно. І все ж найчастіше Дмитром керують емоції, хоча він прагне тримати їх під контролем, особливо у дружній компанії .

Навколо Дмитра завжди знаходиться багато друзів і приятелів. Він має почуття гумору, у нього, по суті, добре серце, у важку хвилину він не зрадить, завжди прийде на виручку.

Значення імені Петро

Петро войовнича людина, він холерик. Любить незалежність, все завжди робить на свій лад, по життю йде войовничо. Оточуючим його людям частенько доводиться нелегко. Він упертий, але слухняний. Починаючи повільно, потім проявляє неймовірну завзятість. Емоційно дуже чутливий і уразливий.

Часто Петро живе у своєму вигаданому світі. Володіє божевільною інтуїцією, може навіть передбачити деякі події. Як оповідач - перевершить будь-кого. Слухаючи його казки, ви повірите, що це бувальщина. Мудрість - його риса характеру.

Значення імені Микита

Це чоловіки, які знають собі ціну. Вони цілеспрямовані, вибирають собі мету, ідуть до неї прямим шляхом. Не люблять, щоб ними командували, вони наполегливі, одночасно, чутливі і раніми.

У цих чоловіків талант від Бога. Вони лідери, щоправда, це не поширюється на сімейне життя. Друзів у них небагато, Микита позбавлений дипломатичності, не бажає ні до кого пристосовуватися й не терпить нічиєї переваги.