Суд наклав арешт на майно і рахунки табору "Джерельце". В ухвалі Рівненського міського суду йдеться, досудовим слідством СБУ встановлено, в таборі "Джерельце" не надавали послуг з психологічної реабілітації бійцям АТО. Про це пише журналістка Інна Білецька на своєму профілі у Фейсбук.

Пані Інна додає судове рішення та фото "благодійниці", яка взяла державні гроші на допомогу воїнам, а витратила невідомо на що.

"А відтак, судячи з усього, слідчому у цій справі таки вдасться довести, що Алла Кучер розтратила більше мільйона державних грошей. Під час війни. На бійцях. Підговорюючи їх брехати. За півтори тисячі гривень "компенсації на проїзд". Допитали 135 бійців. Вміють же працювати, коли хочуть!"- Пише журналістка. -"Крім того, за оперативною інформацією СБУ Алла Яківна планувала продати ліжка, тумбочки, матраци та інше майно, яке було придбано "Джерельцем" за кошти, отримані від Дерслужби АТО. На фото реабілітаторша. Несла мені сорока на хвості, що високі покровителі пані Алли дуже стараються, щоб вона залишилась безкарною, але не завжди стається як гадається."

Тож тепер на запитання "волонтерка чи аферистка" відповість суд.