(((http://rivne1.tv/news/74889)(Ми раніше повідомляли)), що 23 листопада, ввечері з подвіря будинку на вулиці Данила Галицького, невідомі заволоділи мікроавтобусом Фольцваген т4, білого кольору.

Як повідомила “Новинам по-рівненськи” донька постраждалого Світлана, викрадену автівку знайшли в полі біля села Мятин у Гощанському районі. З Volkswagen т4 зник багажник та магнітола.

“...замазана шпаклівкою, чи фарбою якоюсь, видно хотіли малюнок замазати. Тепер прийдеться перефарбовувати“, – розповідає жінка. На питання хто ж знайшов автівку, Світала розповідає дивну історію: “Позвонив до батька якийсь чоловік, що він їхав в Мятин, побачив в полі цю машину і згадав, що чув про угон по радіо, і він позвонив в поліцію. А поліція каже, що це вона знайшла, і дзвінка ні від кого не було“

Жінка припускає, якщо це був не просто свідок, то ймовірно телефонував сам злодій чи хтось з його напарників, аби мати можливість ще й отримати винагороду. “Поліція нормально спрацювала. Вони і машину пригнали в місто, хоча вона десь там без пального застрягла. Ми чесно кажучи, не сподівалися…“, – зізнається Світлана.