Під час відпрацювання Вараша працівники поліції виявили місцевого жителя, який керував незареєстрованим автомобілем без номерів, документів і зі знищеним номером кузова. Тепер за це нестиме не лише адміністративну, а й кримінальну відповідальність.

Учора, 17 листопада, близько 13 години, на вулиці Набережна у Вараші поліцейські зупинили «Volkswagen Т-4 » із транзитними номерами. Автомобілем керував 33-річний житель Вараша, який не мав при собі ні посвідчення водія, ні реєстраційних документів на транспортний засіб.

Під час огляду автомобіля було встановлено, що на ньому прикріплений номерний знак, який не належить цьому транспортному засобу. Окрім цього, номер кузова на мікроавтобусі був відсутній – пластина металу, на якій він мав бути нанесений, була вирізана.

Правоохоронці доставили автомобіль на територію Варашського відділу поліції. Щодо водія поліцейські винесли постанову за частиною 1 статті 126 та частиною 6 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем без відповідних документів та керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу).

За фактом знищення номера кузова відкрито кримінальне провадження за статтею 290 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic