Книгарня «Є» запрошує на зустріч із керівником Патрульної поліції Рівного Сергієм Мерчуком у рамках проекту «Дім. Зміни».

Подія відбудеться 22 листопада. Початок — о 18.30.

Увага першої зустрічі проекту буде зосереджена на одній із найуспішніших реформ після Революції Гідності – реформі МВС, а зокрема на створенні Патрульної поліції. До розмови запрошений керівник рівненського підрозділу – Сергій Мерчук, який з 5 квітня 2016 року очолює дану посаду.

У розмові йтиметься про роботу Патрульної поліції за останні 7 місяців. Якими здобутками можуть поділитися поліцейські? Які цілі вони собі ставили? Чого не вдалося досягти? Які курйозні ситуації траплялися під час патрулювання вулиць нашого рідного міста? Все це та багато іншого буде обговорено на зустрічі.

Проект «Дім. Зміни» зосереджує свою увагу на соціальних та культурних процесах, які відбуваються у Рівному. У рамках даного проекту плануються зустрічі на різноманітні теми, які викликають зацікавлення у мешканців міста або потребують обговорення.

Біографічна довідка

Сергій Мерчук - (1991 р., Ківерці) – керівник Патрульної поліції Рівного. До представлення на посаді працював у підрозділах Луцька та Києва.

Навчався у Чернігівському національному технологічному університеті на юридичному факультеті. У студентські роки Сергій Мерчук був головою чернігівської молодіжної організації «Національний Альянс» та комендантом таборів для дітей-сиріт.

Сергій Мерчук приймав активну участь у Революції Гідності, будучи бунчужним 35-ї сотні Самооборони Майдану «Волинська січ». На початку війни він став добровольцем полку спецпризначення «Азов», де був заступником командира третього взводу. Там він отримав псевдо «Звіробій».

Також Сергій є кандидатом у майстри спорту з військового багатоборства та інструктором з військово-патріотичного виховання молоді.