В червні минулого року, на вулиці Соборній трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста. Він зіткнувся з легковиком, внаслідок удару водій двоколісного отримав травми, тому очевидці викликали на місце швидку.

Про суд, який відбудеться сьогодні, 18 листопада, на своїй сторінці у соцмережі фейсбук, повідомила рівнянка Вікторія Мамотюк: "У п'ятницю, о 9.00 відбудеться судове засідання щодо лікаря Водоп"яна, якого звинувачують у неналежному виконанні своїх професійних обов`язків внаслідок недбалого до них ставлення, що спричинило смерть хворого. Розглядатиме справу суддя Мар'ян Головчак, а я знаю його, як порядного суддю, тому вірю у справедливість у цій справі. Під час досудового слідства, було встановлено, що лікар-хірург Рівне нської обласної клінічної лікарні під час чергування 19 червня 2015 року не надав належну медичну допомогу 29-річному чоловіку, доставленому з політравмою внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Того ж дня пацієнт помер. Згідно з висновком комісійної судово-медичної експертизи, життя потерпілого можна було б врятувати при наданні належної медичної допомоги."

Нагадаємо, мотоцикліста Ростислава Федорова, збив на Соборній у Рівному водій автомобіля «Форд Фієста».

Раніше Перший місцевий вже повідомляв про те, що справу рівненського хірурга, якого звинувачують в смерті мотоцикліста, передали до суду .