Про пограбування в електропотязі сполученням «Здолбунів-Дубно» до поліції повідомив близько опівночі потерпілий дубенчанин. Завдяки проведеним розшуковим заходам правоохоронці встановили особу нападника та взяли його під варту.

Близько 23 години 39-річний житель Дубна повертався електропотягом додому. Дорогою завів мову зі своїм майбутнім кривдником. Чоловіки час від часу виходили у тамбур поговорити. Незадовго до зупинки у селі Заруддя, що в Дубенському районі, незнайомець вдарив співрозмовника кілька разів по голові. Дубенчанин, вочевидь, знепритомнів, адже не пам’ятав, куди зник його попутник. Отямившись, виявив відсутність своєї дублянки, сумки з документами та майже ста гривнями, тому одразу звернувся на спецлінію «102».

Невдовзі після цього до поліції також надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка у селі Заруддя. Правоохоронці виїхали на місце події, де і затримали 46-річного уродженця Київської області, який не має постійного місця проживання і був неодноразово судимий та відбував покарання за майнові злочини.

За фактом грабежу слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України та повідомили зловмиснику про підозру, а судом йому обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За скоєне йому «світить» позбавлення волі на строк до шести років. Поліцейські в ході досудового розслідування перевіряють причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.