Понеділок: 19.07.10 На Рівне нщині вандали понищили 36 могил Це сталося на цвинтарі, де ховають померлих жителі двох сіл – Великого та Малого Стидинів у Костопільському районі. У Світлани Миколаївни тут поховані батьки. Дізнавшись страшну звістку, жінка покинула всі справи у Костополі і приїхала в село.

Вівторок: 20.07.10 У Рівному падають балкони Це кадри оперативного відео, відзняті у квартирі на вулиці Фабричній. Тут обірвалося балконне кріплення. Воно полетіло вниз з висоти восьмого поверху. Те ж саме могло статись із балконом.

Середа: 21.07.10 Через загрозу вибуху на Рівне нщині евакуювали кілька десятків людей Вони відпочивали на річці Стир поблизу села Плюшева у Радивилівському районі. Тут, на глибині 5-ти метрів, львів’янин Юрій Стахурський під час підводного полювання натрапив на артилерійський снаряд.

Четвер: 22.07.10 На дорогах Рівне нщини вже працюють «Алкотестери» Ці прилади, які півтора тижня тому анонсували в управлінні ДАІ, вже видали нарядам. Поки їх лише два, та невдовзі обіцяють більше. Адже з їхньою допомогою вже затримали понад 20 водіїв, які сіли за кермо напідпитку.

П'ятниця: 23.07.10 Справа про фіктивне підприємництво: керівник фірми проти УБОЗу Рівнянин Олександр Лабуренко – головний фігурант кримінальної справи, порушеної співробітниками Рівне нського УБОЗу за фактом фіктивного підприємництва. Чоловіка, який очолює підприємство „Горіховий сад”, обвинувачують у фінансових махінаціях, які завдали державі мільйонних збитків.