Вчора, 15 листопада, журналісти ((http://rivne1.tv/)(Rivne1.tv)) писали, що ((http://rivne1.tv/news/74413)(на Залізничному вокзалі не прибрали сніг)). У ШЕУ пообіцяли це зробити вночі. Ми перевірили, чи виконало управління свою обіцянку.

"Море на дорозі" - так ми описали вчорашню ситуацію на Залізничному вокзалі. Пішоходи по переходах пройти не могли, а маршрутки грузли у снігу. А в той час, працівники ШЕУ обслуговували територію Рівне нської міської ради. Пізніше небайдужі рівняни в коментарях під нашою статтею у одній зі спільнот у Фейсбуці додали, що ШЕУ працювало також і біля обласної прокуратури.



pic

В ШЕУ журналістів запевнили, що Залізничний вокзал приберуть вночі, коли буде менше людей на вулицях.



pic

Сьогодні, 16 листопада, ми перевірили, чи виконало ШЕУ обіцянку. Чесно кажучи, виконало. Щоб впевнитись у цьому точно, ми поцікавились у водіїв, чи змінилась ситуація на дорозі від учора. Водії підтвердили, що дорога стала чистішою. Проблема лише, що сніг і далі тане, тому абсолютно сухою і чистою дорога не буде, - сказали вони.



pic

pic

pic

Більше того, окрім чищення доріг на Залізничному вокзалі, ШЕУ зайнялось також і тротуарами. На Залізничній площі доріжки посипали піском.



pic

Ми поцікавились в ШЕУ, де вони працюватимуть сьогодні. У приймальній нам сказали, що окремого району, де ведуться роботи, немає, що ШЕУ працює на всіх вулицях міста. Але у вчорашньому новинному сюжеті Першого місцевого один із працівників служби повідомив, що сьогодні комунальники будуть працювати на Соборній.

Керівник ШЕУ Віктор Климук розповів, що сьогодні працівники вивезли сніг з зупинок на центральній вулиці та працювали більш як на десяти вулицях міста.

Про вчорашню роботу працівників ШЕУ біля міської ради Віктор Климук каже: "Не йдеться про те, що ми це робили для зручності міського голови. Це, насамперед, для людей, щоб вони могли дібратись і звернутись до міської ради".



pic

Цієї ночі комунальники планують вивезти сніг і розчистити ринок, проспект Миру, вул. Замкову, вул. 16 Липня, вул. Драгоманова, Залізничний вокзал та вул. Кіквідзе.

Тож повільно, але впевнено дороги у Рівному стануть чистими. І хтозна, хто їм у цьому допоможе більше - ШЕУ чи плюсова температура.