Під час колегії Рівненської облдержадміністрації заступник голови ОДА Ігор Тимошенко оприлюднив рейтинг районів та міст Рівненщини за 9 місяців 2016 року.

Так, за соціально-економічними показниками, як і в попередні квартали, лідером залишається Рівне нським район. У районі найчисельніші іноземні інвестиції та великий обсяг реалізації продукції. Аграрні підприємства району - серед лідерів сільгоспвиробництва. Крім того, суттєво зменшено заборгованість по зарплаті.

Друге місце зайняв Корецький район, який значно покращив свою роботу та піднявся на 4 пункти у загальнообласному рейтингу.

На третій сходинці – Сарненщина.

Дубенський МВК та Гощанська РДА, як і раніше, займають четверту та п’яту позиції відповідно, однак за останній місяць вони втратили по 2 пункти оцінки.

«Слід відзначити прогрес у роботі Березнівської, Рокитнівської, Корецької та Демидівської райдержадміністрації. Разом з тим, зменшився рейтинг в Острозької, Радивилівської та Млинівської адміністрацій. Така ситуація потребує детального аналізу та вжиття відповідних управлінських рішень», - зазначив Ігор Тимошенко під час презентації.

Нагадаємо, рейтинг роботи райдержадміністрацій визначають за сукупністю 13 показників, зокрема, фінансово-економічною ситуацією в районі, залученням інвестицій, наповненням бюджетів.

За інформацією прес-служби РОДА.

pic

pic