Проїзд на другорядних вулицях та у приватному секторі в Рівному ускладнено. Комунальники ж обіцяють розчистити дороги міста кілька годин.

Як повідомив начальник шляхово-експлуатаційного управління Рівного Віктор Климук, з вечора 12 листопада на дорогах Рівного працює 28 одиниць очисної техніки.

- Наразі вдалося розчистити від снігу основні дороги Рівного. Вони вже посипані піщаною, сіляною сумішшю або ж відсівом. Проблемним залишається проїзд по другорядних вулицях міста та приватному сектору. Їх очищати розпочнуть лише за кілька годин, - коментує Віктор Климук.

За його словами, наразі у Рівному достатньо заготовлено матеріалів для посипання доріг і поки що техніки вистачає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Дороги Рівне нщини переметені - працює очисна техніка [ФОТО] Рівне нщина у сніговому полоні: дороги розчищатимуть до ранку [ФОТО]

Тим часом рівняни у соціальних мережах нарікають, що дороги залишаються засипаниними, незважаючи на те, що вже 12 годин снігопад.

"Вже 12 годин валить сніг. В місті - печаль. Сліди від проходження хоч якоїсь техніки є на Соборній і Бандери. Решта вулиць- гірка, біда і журбинка. За містом- краще. Техніка працює на "Київ -Чоп", "Рівне -Луцьк" і "Рівне -Сарни", а також на "Здолбунів-Острог". Думаю, і на інших основних магістралях теж є. На шиномонтажах Рівного величезні черги (щонайменше 2-3 години очікування) охочих "перевзутись", - пише у своєму "Фейсбуці" журналіст Дмитро Леонтіюк.

Нагадаємо, ще 11 листопада синоптики попереджали про сильні снігопади на території Рівного та області. Комунальники запевняли, що готові до негоди.

pic