Створити кращі умови для відпочинку в парку на Грабнику хочуть у Рівному. Проект щодо цього наразі набрав найбільше голосів у конкурсі фінансування за громадським бюджетом.

Його підтримали 253 рівнян. Отож, проект має втілюватися за кошти громадського бюджету. За підрахунками автора, для цього потрібно 327 тисяч 500 гривень.

Так, проектом передбачається облаштування недоглянутої території парку для комфортного дозвілля рівнян. Автор ініціативи Оксана Майбора пропонує зробити це шляхом облаштування семи відпочинкових зон для забезпечення різних потреб.

А саме розмістити в парку зарт-зону, зони для активного та дитячого відпочинку, так званий тет-а-тет, вуличні тренажери, настільні ігри та облаштувати ділянку для вигулу собак.

Основною метою проекту є створення кращих умов для відпочинку та дозвілля рівнян в парку, що біля ПДМ, шляхом установки об’єктів інфраструктури: садово-паркових меблів, обладнання ігрових майданчиків та урн для сміття.

Так, проголосувати за проект можна до 13 листопада включно на сайті https://rivne.pb.org.ua

А також у пунктах голосування за адресами у ці вихідні з 09.00 до 16.00 за адресами:

- Виконавчий комітет Рівне нської міської ради - вул. Соборна 12а; - Рівне нський ЦНАП – м-н Просвіти 2; - ЖКП Галицьке - вул. Відінська 40а; - ЖКП Західне та ЖКП Сонячне; вул. Вербова 20; - ЖКП Перспективне - вул. Будівельників 1; - ЖКП Покровське - вул. Гребінки 8а.