У спільноті ((https://vk.com/golosmista)("ВИЛКА - книга по закладах відпочинку Рівного")) дівчина розшукує жінку, яка, нібито, побила її подругу.

"Щиро прошу допомоги в пошуку людини! Буду вдячна за будь— яку інформацію. Ця особа побила мою подругу. Дівчинка знаходиться в лікарні, пройшла складну опeрацію .. Усіма можливими силами шукаєму цю жінку . Щиро дякую!!! Конфідeнційність гарантуємо. Номeр тeлeфону 0986001568." - Написала користувачка Аліна Ковальчук у спільноті під фото.

pic

pic

"Новинам по-рівненськи" вдалося поспілкуватись з автором допису. З її слів дізналися, що трапилось це близько двох неділь назад у нічному закладі “Лагуна”. Жіночки зафіксовані на фото з камер спостереження, були добрячу напідпитку. В момент інциденту постраждала дівчина стояла до панянок спиною та розмовляла з однією із подруг. Причин для конфлікту не було переконує авторка допису, тих жіночок ніхто не зачіпав. Однак, білявка з фото спочатку підійшла до однієї дівчини та вдарила, а потім і до іншої. Саме другій дівчинці особливо не пощастило, адже п’яна жінка схватила її за волосся, почала бити та кинула об сходи. У цей момент з’явилась охорона закладу на вивела панянок на вулицю. Після чого ті хутко накивала п’ятами. Постраждалу дівчину відвезли до лікарні, після бійки їй довелось робити оперативне втручання – у дівчини зламана ключиця.

У поліції факт побиття дівчини підтверджують та розповідають, що заява надійшла від 21-річної жительки села Тучин, Гощанського району 28 жовтня. За попередньою кваліфікацією кримінальне провадження правоохоронці відкрили за ч.1 ст 125 ККУ (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). Наразі правоохооронці з’ясовують усі обставини події.