Завдяки злагодженій роботі органів прокуратури Рівненської області та Володимирецького відділення поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області за "гарячими слідами" розкрито убивство двох людей, що мало місце 05.11.2016 у с. Лозки Володимирецького району.

На місце події виїжджали керівництво прокуратури Рівне нської області та Сарненської місцевої прокуратури, слідчо-оперативна група ГУНП в Рівне нській області та Володимирецького відділення поліції, судово-медичний експерт, працівники НДЕКЦ.

Правоохоронцями виявлено мертвим у власному домоволодінні 61- річного господаря, а також його 43-річного гостя з ознаками насильницької смерті. Обоє померли від крововтрати внаслідок колото-різаних ран шиї. Обстановка на місці події свідчила про те, що убивця і потерпілі були знайомі, і напередодні разом розпивали спиртні напої. Органами поліції під процесуальним керівництвом Сарненської місцевої прокуратури негайно було розпочато досудове розслідування за п.1 ч. 2 ст.115 КК України (умисне вбивство двох осіб).

- За результатами чітко спланованих оперативних слідчих та розшукових дій, цього ж дня встановлено та затримано за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину непрацюючого 36-річного жителя Володимирецького району, - повідомив начальник Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури Микола Кругліцький. - Наразі чоловіку вже повідомлено про підозру та за клопотанням слідчого, погодженим із прокуратурою, Володимирецький районний суд сьогодні, 07.11.2016, обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування, хід якого перебуває на контролі прокуратури.

Довідково: за вказаний злочин передбачене покарання у виді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Про це повідомляє Сарненська місцева прокуратура Рівне нської області .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині затримали чоловіка, причетного до подвійного вбивства

В Рівному в черговий раз підпалили авто [ВІДЕО]

У Рівному гонитва патрульних за БМВ закінчилася аварією [ВІДЕО]