Учора, третього листопада, близько четвертої ранку дубровиччанин на авто повертався додому від дівчини, коли у під’їзді будинку невідомий наніс йому численні удари ножем по всьому тілу. Наразі лікарі борються за його життя, а нападник дає покази слідчим.

Сутичку почув 45-річний сусід, який, побачивши закривавленого 22-річного хлопця, одразу викликав швидку медичну допомогу. Потерпілого доставили до місцевої лікарні, де тривалий час проводили оперативне втручання. На тілі молодика лікарі виявили майже тридцять ножових поранень, із яких п’ять – проникаючі з пошкодженням внутрішніх органів, зокрема, печінки та легень.

Поліцейські за фактом замаху на вбивство відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та розпочали пошуки нападника.

Вже за добу працівники поліції Дубровицького відділення спільно з оперативниками обласного управління поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний мешканець села Мочулище Дубровицького району.

З’ясувалося, що нападник вирішив позбутися суперника, з яким зустрічалася його колишня дівчина. При цьому чоловік детально готувався до злочину, приготувавши кухонний ніж, вичікував жертву біля під’їзду.

«Зловмисника, який зізнався у скоєному злочині, розшукали вдома за місцем проживання, — повідомив начальник Дубровицького відділення поліції Степан Царюк. — Готуються матеріали щодо повідомлення йому про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі».

Потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні Дубровицької районної лікарні. Медики і досі оцінюють його стан його стан і навіть критичний. Для порятунку хлопця дубровицькі медики викликали фахівців із Рівного.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.