Три фірми виявили бажання взяти участь у тендері на закупівлю автомобілів швидкої допомоги у рамках проекту Світового Банку на Рівненщині.

Про це стало відомо сьогодні під час розкриття пропозицій учасників, які ті надіслали до 11 години. Мова йде про 18 «швидких» класу В для ЦРЛ та ЦМЛ, які отримають усі 16 районів, а також Рівне та Дубно.

Пакети з пропозиціями відкрили у присутності журналістів, керівників ОДА та управління охорони здоров’я, департаменту архітектури і будівництва, консультантів субпроекту й закупівельника Світового Банку з Києва Юрія Білана.

Голова комісії з відбору Юрій Приварський та секретар комісії Віктор Іськів відкривали кожен пакунок і оголошували тих, хто подався на тендер.

«Зараз відбулося відкриття пропозицій, потім буде підписання протоколу і вже після того проведеться оцінювання згідно процедури Світового Банку, яке може тривати до 90 днів. Головні критерії – ціна та якість», - зазначив перший заступник голови Рівне нської ОДА, Голова комісії з відбору Юрій Приварський.

Два перших учасники тендеру з України. Це фірма ТОВ «Автоспецпром» та «ВіДіЮнікомерс». Третя пропозиція надійшла від чеської фірми «Pulsar Expo s.r.o.(Panax SK s.r.o., RD Service Praha s.r.o.).

«Відповідно до правил Світового Банку сума тендеру не оголошується до повного кінця процедури закупівлі. Коли визначать переможця тоді оголосять ціну. Також хочу оголосити, щоб вчора Світовий Банк нам погодив закупівлю на будівництво та реконструкцію амбулаторій. А тому на наступному тижні ми оголосимо ще один тендер», - розповів керівник групи консультаційної підтримки субпроекту Світового Банку на Рівне нщині Сергій Рибачок.

За таких умов є надія, що ремонтні роботи в амбулаторіях розпочнуться вже у березні наступного року.

Нагадаємо, увесь проект «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівне нській області» розрахований на 5 років і охопить усю Рівне нщину. Почнеться його втілення з Північних районів області.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.