"П'янкі" процедури для краси тіла - не новинка. Але краса - справа тонка, тому при застосуванні вина треба знати пропорції. Тому візьміть на озброєння рецепти з вина для приготування косметики в домашніх умовах.

Антицелюлітний засіб з вина

Беремо 2 частини масла мигдалю та 1 частину олії лимона, соку чверті і 3 частини червоного сухого вина. Усі інгредієнти треба перемішати. Суміш готова до використання. Її потрібно добре збовтувати перед кожним використанням. Отриманий засіб втирайте щодня з допомогою жорсткої губки в проблемні ділянки шкіри. Помітний результат ви побачите вже через місяць використання.

Молочко з вина

Для приготування винного молочка треба 2 столові ложки промитого зерен пшениці залити стаканом білого або червоного вина і залишити для настоювання. Через два дні омолоджуючий засіб необхідно процідити. І тільки після цього потрібно вмішати туди 1 жовток. Винне молочко чудово справиться з очищенням шкіри, від надлишку жиру і навіть від залишків косметики.

Винна ванночка для ніг

Треба змішати 3 частини теплої води і 1 частину вина. Перед цим ноги треба помити, а огрубілі ділянки розтерти спеціальною щіткою чи пемзою. Потім ноги опустіть у ванночку, де тримайте 10-15 хвилин. Завершити процедуру краще , одягнувши вовняні чи простенькі шкарпетки.