Сьогодні, 1 листопада, на "Ештадіу да Луш" в Лісабоні відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між "Бенфікою" і "Динамо".

Два тижні тому "Динамо" в третьому турі Ліги Чемпіонів на своєму полі поступилося "Бенфіці" з рахунком 0:2, залишившись після матчу лише з одним очком в активі і неймовірно ускладнивши своє становище в квартеті. Лісабонський клуб у київському поєдинку вразив ворота суперника на початку обох таймів: підопічні Сергія Реброва на 9-й хвилині зустрічі пропустили з пенальті від Едуардо Сальвіо, а на 55-й відзначився Франко Серві.

Щоб зачепитися за можливість продовження боротьби за вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, у майбутньому матчі з "Бенфікою", який "Динамо" проведе без свого травмованого лідера Андрія Ярмоленка, київському клубу буде потрібна перемога. Якщо "Біло-сині" програють, а в поєдинку між "Бешикташем" і "Наполі" не буде нічиєї, кияни втратять шанси на виступ у 1/8 фіналу турніру.

Чи зможе "Динамо" реабілітуватися за домашню поразку від "Бенфіки" і здобути перемогу, щоб залишитися в боротьбі за вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, дивіться в прямому ефірі в Україні на телеканалах Футбол 1 і Україна. Початок матчу о 21:45.

Джерело: ua-football