Так, на Маріупольському напрямку зафіксували 31 обстріл.

Порушуючи «режим тиші», противник відкривав вогонь в районі Мар’їнки та Новомихайлівки зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів, у Павлополі – з мінометів калібру 82-мм, а в Талаківці та Широкиному ворог застосував протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, кулемети та міномети калібру 120-мм.

По захисниках Старогнатівки бойовики відкрили вогонь з БМП, гранатометів та стрілецької зброї, а по укріпленнях в Красногорівці та Гнутовому – з мінометів, кулеметів і гранатометів.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська здійснили 5 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій в районі села Лопаскіне з використанням гранатометів, в Кримському стріляли з мінометів 82 калібру, гранатометів та стрілецької зброї. В сторону Троїцького вели вогонь з мінометів 120 калібру, а поблизу Калиново-Попасного – з артилерії калібру 122-мм.

На Донецькому напрямку відбулось 18 провокацій проти Збройних Сил України. В Зайцевому ворог піддав обстрілам позиції сил АТО з гранатометів та стрілецької зброї, в районах Луганського та Новгородського – з озброєння БМП та кулеметів великого калібру. По захисниках Верхньоторецького і Троїцького стріляли з мінометів калібру 82-мм, а в Авдіївці та шахті Бутівка – з мінометів обох калібрів.

За повідомленням Прес-центру штабу АТО