У всьому світі сьогодні відзначають Міжнародний день анімації. Мультиплікаційні фільми захоплюють не лише дітей, а й дорослих.

«Першокурсник» – короткометражна анімація про звичайного хлопця, який нещодавно став першокурсником. Автором мультфільму є студент ЛНТУ Денис Шолудько. Хлопець навчається на факультеті будівництва і дизайну у волинському «політесі» за спеціалізацією графічний дизайн.

«Я люблю Луцьк» – перший в Україні мультик присвячений українському місту. Анімаційний фільм присвячений місту Луцьку і його жителям. Авторами є Павло Бондаренко та Вікторія Русин.

«Незалежність. Хроніки Майдану» – анімаційний фільм, присвячений подіям 2013-2014 років. Автор, Павло Бондаренко, створив чудовий мультфільм про нашу країну та її громадян, які згуртувались та дали бій несправедливості й гніту.

«Український тАТО» – мультфільм, знятий на пісню луцького гурту «Фіолет». Автори – Павло Бондаренко та Вікторія Русин. Молоді люди відзняли дуже проникливий анімаційний фільм про звичайну сім'ю, звичайних дітей та звичайного тата військового.

І на продовження теми студія «PHOENIX animation» презентувала ще один дуже чуттєвий мультфільм – «тАТОва Любов». Короткометражка покладена на чудову поезію про батька, який загинув під час бойових дій, але його любов завжди лишатиметься оберегом для рідних людей.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини з посиланням на Таблоїд Волині.