21-22 жовтня у Білій Церкві учні та випускники Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту взяли участь у чемпіонаті України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Це був останній національний старт сезону, на якому розігрувалися титули чемпіона країни.

Також на білоцерківських змаганнях здійснювався відбір до збірної України, яка 11 грудня у Чіа (Італія) візьме участь в чемпіонаті Європи з кросу. Поборотися за місце в національній команді з’їхалися 326 найкращих українських атлетів з 26 областей.

- Переможцем чемпіонату на дистанції 10 км став випускник закладу Дмитро Сірук з результатом 31.29. Бронзову нагороду здобув Андрій Колодистий на дистанції 3 км з результатом 9.24. У естафеті 4 х 1км випускники закладу Ірина Омелянова та Владислав Фінчук стали першими, а Іванна Черешньовська та Микола Сірий – третіми. У командному підсумку збірна команда Рівне нської області посіла ІІІ місце, - розповіли у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівне нської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.