Близько сьомої години ранку 20 жовтня у селі Верба сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля марки «Volkswagen Caddy» та вантажного потяга. В результаті зіткнення постраждав водій легковика.

На місці пригоди слідчо-оперативна група встановила, що 44-річний кермувальник іномарки, місцевий житель, проігнорував дорожні знаки та правила проїзду залізничного переїзду без шлагбаума та потрапив під вантажний потяг.

Зі слів односельчанина, 37-річного пасажира, незважаючи на попереджувальні сигнали світлофора, водій продовжував рух. Попри застосування екстреного гальмування машиністу потяга не вдалося уникнути зіткнення. Від удару авто відкинуло майже на 15 метрів від колій.

Водія із численними забоями, політравмою, переломами руки та ноги госпіталізували у Дубенську центральну районну лікарню. Пасажир, який випав із авто, отримав незначні тілесні ушкодження. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Дубна. За фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic

pic