Візитна картка жінки, які як ніщо розповість про вік, це - шкіра рук. А восени вона проходить чималі випробування холодом, а тому потребує особливої уваги. Тому варто озброїтись хоча б найголовнішими порадами, які вбережуть руки в холодну пору року.

Мінімізуйте контакти з водою Звісно, якщо без миття посуду ніяк не обійтись, а ви не можете чи не бажаєте використовувати рукавички, то обирайте хоча б миючі засоби зволожуючим і пом'якшувальною ефектом.

Покладіть зволожуючий крем на видному місці Якщо ви будете наносити крем хоча би двічі на день - на ніч перед сном і перед виходом з дому - це вже допоможе залишатись рукам красивими і молодими.

Робіть скраб для рук Робити його треба 2-3 рази на тиждень. Для цього не обов'язково готувати супер-складний скраб. Можна використати навіть цукор. Змішайте його з будь-яким кремом і хвилину-дві тріть ним руки, після чого змийте.

Використовуйте оливкову олію Просто кілька крапель нанесіть і собі на руки, вже за хвилину олія всотається в шкіру. Можна використовувати також мигдальну чи кокосову олію.