У Рівному відкрили пам’ятну дошку Герою Небесної сотні, випускнику РДГУ Едуарду Гриневичу 18 жовтня на фасаді навчального корпусу №4 Рівненського державного гуманітарного університету Герою Небесної сотні, Герою України, випускнику факультету документальних комунікацій та менеджменту Едуарду Гриневичу встановили пам’ятну дошку. Чин освячення здійснив архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.

Надзвичайно важливо пам’ятати той подвиг, який більше як два роки тому здійснили Герої Небесної сотні, коли виступили з дерев’яними щитами проти озброєних беркутівців. Вони вірили в Україну, в ідею побудови кращої України.

Надзвичайно приємно, що ректорат, Рівне нський державний гуманітарний університет пам’ятає своїх Героїв. І підтвердженням цього є відкриття цієї пам’ятної дошки. Але не менш важливо, на мою думку, будувати ту справжню українську державу, за яку віддали життя хлопці, щоб їхня жертва не була даремною. І це буде найкраща данина пам’яті загиблим Героям Небесної сотні.

Вічна слава і пам'ять Едуарду Гриневичу, Олександру Храпаченку, Георгію Арутюняну, Валерію Опанасюку і всім Героям Небесної сотні, які загинули на Майдані! – наголосив заступник голови Рівне нської обласної ради Олексій Бучинський.

На вшанування пам’яті Едуарда Гриневича, який загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року, приїхали з Волині наречена та його старша сестра Тетяна.

Присутні помолилися за загиблого Героя, поклали квіти до пам’ятної дошки.