Мешканці гуртожитку, що на вулиці Небесної сотні, 6А прийшли сьогодні на засідання Рівненського міськвиконкому з плакатами та закликами дозволити їм нормально жити в їх кімнатах.

Таким чином мешканці намагаються привернути увагу місцевої влади до своєї проблеми.

Будинок, у якому проживають люди аварійний. Втім вони просили не визнавати його таким, допоки вони не приватизують квартири.

За словами однієї із мешканок гуртожитку Юлії Кожоми, вони прийшли на виконкому тому, що це єдиний спосіб діалогу з місцевими чиновниками.

- Нам вже набридл писати листи, на які нам не приходять відповіді з березня, ходити по кабінетах, де нас ігнорують, тому ми хочемо привернути увагу влади в такий спосіб. Зараз ми хочемо почути ваші гарантії, що експертизу все ж проведуть, а не просто спишуть наш гуртожиток. Адже вже є інформація, що будівлі просто хочуть допомогти зруйнувавтия, наприклад, нині поряд прокладають бруківку, яка не пропускає воду, – каже жінка.

В свою чергу секретар Рівне нської міськради Сергій Паладійчук запевнив, що це питання винесуть на сесію, тому мешканцям потрібно переконувати депутатів.

pic

pic

pic