Питання "Про організатора конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку", яке мали розглядати сьогодні під час засідання міськвиконкому, перенесли, щоб не провокувати обурення мешканців та активістів.

Про це на початку засідання повідомив секретар Рівне нської міськради Сергій Паладійчук.

Коли питання розглядатимуть повторно - наразі невідомо, адже його мають допрацювати. Проектом рішення, який виносився на розгляд, передбачається, що організатором конкурсу буде управління житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, запропонований проект рішення викликав обурення активістів. Причина в тому, що список членів конкурсної комісії щодо вибору управителів викликає чимало запитань і пересторог, що можливо конкурс проходитиме не прозоро та відбуватиметься "просування своїх претендентів" на обслуговування будинків.

Раніше ж міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяв, що конкурс буде прозорим, а до комісії входитимуть не лише депутати, а й активісти.

Втім, список складу конкурсного комітету показує протилежне. Активісти обурюються, що "прозорістю" там і не пахне. Та й громадськість знову "забули" включити до складу комітету.

pic