(*Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.Т.Шевченко*)

Україна - вільна, прекрасна, молода держава, не зважаючи на це вона вже зараз ростить майбутніх лідерів та справжніх патріотів, які будуть здатні підняти її на найвищий щабель розвитку.

Скільки патріотів поклали голови за рідну неньку, що ніби фенікс знову відродилася з полум'я війни.

Батьківщина уособлює рідну неньку, наймилішу, яка завжди розрадить та дасть цінну пораду.Адже ніхто краще не зрозуміє один одного як ненька та дитя.Усі мрії та надії нашої неньки пов'язані з нами, вірними доньками та синами, щирими патріотами та справжніми людьми.

Кожен повинен шанувати своїх батьків, адже без шанобливого ставлення до батьків неможливо бути справжнім громадянином України.

Моє щире переконання полягає в тому, що навіть країна могутніх хмарочосів, високих технологій ніколи не замінить справжньому патріоту та перш за все людині любові до рідного краю.

Справжній громадянин плекає традиції рідного краю, від щирого серця любить Україну.Навіть у разі виїзду за межі країни справжній патріот плекає у серці любов до рідної неньки.

pic

Насамперед справжній патріот шанобливо ставиться до своєї рідні, майстерно спілкується калиновою, передає вікові традиції та сімейні цінності з покоління в покоління, адже біль та негаразни пов*язані з нашою віковічною історією є ніби нашими власними падіннями та злетами.

Найважливішими складовими свідомості справжнього патріота є вічні загальновизнані моральні цінності, адже моральність нашого суспільства є загальною рисою єдності загальнолюдських і національних цінностей.

Сьогодні так важливо поважати культурні традиції свого народу, піклуватися про незалежність та свободу своєї країни.

Вже нині суспільство життєво потребує освічених та активних громадян, які в обставинах економічної роздробленості, вміють налагоджувати стійкі та доброзичливі контакти, несуть відповідальність за збереження культурних надбань перед нащадками.

Моя країна вільна, прекрасна та така молода, звісно, має помилки та розчарування, але я горда, що тут живу.

Історія нашої неньки надто суперечлива, проте збагачена щирими, працелюбними людьми.Зберегти б нашій матінці трішки миру.

Батьківщину не видирають, тому, що це місце, де кожен з нас виріс, перемагав, або ж отримував поразки. Дбаймо про нашу неньку, шануймо наші вікові традиції, адже з нашого ставлення до рідного краю починається становлення нас самих.

✍✍✍
Стаття учасниці проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Анастасії Каращук.

Надсилай свої статті на електронну адресу [email protected] й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту