З неочікуваним візитом приїхала Уляна Супрун до Рівненської станції швидкої медичної допомоги.

"Про готовнiсть рiвненських медикiв швидко та якiсно надавати допомогу дiзнаємось прямо зараз." - Йдеться на сторінці Уляни Супрун у соцмережі Фейсбук.

Користувачі у коментарях неоднозначно відгукуються про таких хід міністра.

Генадій Маркевич пише: "Цілком можливо, що пані Уляні, поїздивши регіонами, стане зрозуміло, що швидка не всюди працює погано і її не всюди потрібно реорганізовувати...Парамедики також потрібні. Вони можуть працювати паралельно швидкій саме у такій кількості, щоб підвищити її якість та своєчасність, а не повністю її замінити."

Віктор Долнік додає: "Реклама себе для міністра це недобре. Це - не зроблені добре справи, а показуха. В нас був вже міністр який бігав по аптеках - і шо в результаті? Так і тут."

Вікторія Ворохаз в захваті від такої роботи міністра: "Люди в шоці. Коли таке було, щоб міністр без попередження та фанфар, та ще й розбирається в питанні. Дякую Уляна!!"

А Любов Бойчук обурена: "А я щось не розумію... Швидка у нас підпорядковується МНС а Уляна Супрун очолює МОЗ. Чого на швидку? Чого не в стаціонар чи в поліклініку?"

Дехто з користувачів запрошує пані Уляну у своє місто з такою ж перевіркою, а дехто тішиться з рівненської швидкої та кваліфікації лікаря.