4 жовтня в Рівненському МБК о 15.00 урочисте відкриття виставки та нагородження переможців 11 Міжнародного Салону художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову, 2016".

У Салоні "Фотовернісаж на Покрову, 2016" прийняли участь 307 авторів з 38 країн світу, які надіслали 4149 світлин, з яких було акцептовано 1242 фото. 139 авторів з усіх куточків України вибороли 30 нагород з 93-х, а це фактично третина!

На свято фотографії, цьогоріч знаменному 190 річчям появи першої в світі світлини, завітають княгиня Марія Рівне нська (Несвицька), князь Костянтин Острозький, кращий іконописець Східної Європи Юрій Нікітін зі своєю новою іконою "Рівне нська Покрова Богородиці", лірники - учасники етнофестивалю «Лірницька Покрова в Рівному», фотомайстри з різних куточків України. Автори кращих світлин та кожен, хто з фотоапаратом, приймуть участь у лотереї "Фортуна на Покрову" з призами від партнерів проекту компанії "Профото", фірми "Поліграф Інтер", студії "У фарватері істин" та інших. Від гостей проекту зі столиці чекаємо великий фірмовий смачнющий торт до ласкавої кави!

pic