Здолбунівчанка за незаконне зберігання наркотиків знову понесе покарання.

Наркотики для 39-річної здолбунівчанки стали за останні два з половиною роки невід’ємною частиною життя. До того ж жінка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності. І тепер за незаконне зберігання наркотиків знову понесе покарання.

У відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України працівники Здолбунівського відділення на підставі ухвали суду провели санкціонований обшук у квартирі жінки. За його результатами вилучено три поліетиленових пакетики із метамфетаміном і пристрої для вживання наркотичних засобів.

Вилучену речовину направлено для проведення експертизи до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. «Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України, які будуть приєднані до вже відкритого кримінального провадження», — повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса.

Здолбунівчанка, яка проживає разом зі своєю 19-річною дочкою, вчергове запевнила правоохоронців, що зберігала наркотики лише для власного споживання. Однак відповідно до санкції статті їй не уникнути покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, можливого арешту до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.