Якщо у Вашої дитини умілі ручки і багата уява, вона захоплюється графічним моделюванням, цікавиться технікою або любить будувати цілі містечка з конструкторів, тоді поспішіть взяти участь у ((http://www.rivne1.tv/category/581)(фотоконкурсі «Будуємо Рівне»)).

До 30 вересня 2016р. надсилайте дитячі роботи (фото, відео та малюнки) на сайт rivne1.tv у спецпроект Профі Буд та отримайте 1000 грн. на придбання розвиваючих іграшок від генерального партнера фотоконкурсу ЖК «Театральний».

Переможців буде визначено за найбільшою кількістю УНІКАЛЬНИХ КОМЕНТАТОРІВ!

Довідково: Будівництво ЖК Театральний розпочалось з облаштування будівельного майданчика. Для спокою мешканців прилеглих будинків було застосовано метод безшумного вдавлювання паль, адже в умовах щільної міської забудови або при сусідстві будівельного майданчика з муніципальними об'єктами застосування забивного занурення попросту неприпустимо. Такий спосіб монтажу вертикальних елементів фундаменту гарантує цілісність як монтованих, так і сусідніх опор. Після ретельних геодезичних досліджень було прийнято рішення обрати палі довжиною 14 метрів, 9-ого навантаження, адже ця місцевість має нестабільну основу ґрунту.

ЖК «Тетральний» - будь завжди в центрі.

НАДІСЛАТИ РОБОТУ