Рівненська журналістка Інна Білецька обурюється в соцмережах через бездіяльность чиновників.

"Наглядова Рада Рівне нської обласної дитячої лікарні звернулася до голови Рівне нської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко з вимогою розглянути питання щодо неналежного виконання своїх посадових обов'язків чиновниками Осіпчуком Ю.Ю. і Добровольським І.Я. і дати оцінку можливості виконаннями ними своїх посадових обов'язків у зв'язку зі зривом програми "Діти Рівне нщини". Хочемо зауважити, шо члени Наглядової Ради Рівне нської обласної дитячої лікарні вивчили питання щодо можливості функціонування обласної програми без наявності відповідної державної. Обласна програма могла бути прийнята і повинна була працювати. А відтак відмовки чиновників є лише маніпуляціями." - Написала Інна Білецька у групі "Рівне нщина політична" у соцмережі Фейсбук. І додала фото звернення.



pic

pic

За два дні до цього Інна Білецька написала на своїй сторінці в соцмережі: "Я прошу поради. Скажіть мені, будь ласка, як повпливати на чинивника, який обіцяє розробити програму "Діти Рівне нщини", за якою повинні дофінансовувати лікування тяжких вроджених і онкологічних захворювань до грудня 2015 року? Що робити, якщо наприкінці вересня 2016 року програма досі не розроблена?"

"

Окрім журналістки, до депутатів звертається Юлія Китюк, член благодійного фонду "Скарбниця надії".

"Наглядова рада Рівне нської обласної дитячої лікарні вже котре закликає чиновників та депутатів Рівне нщини не забувати про наше майбутнє - дітей. Знову і знову ми звертаємось з проханням розробити програму на заміну Програми Діти Рівне нщини, що у 2010-2015 рр. допомагала важкокхворим діткам та їх родинам. Минулого року Управління охорони здоров'я РОДА підтримувало нашу пропозицію та обіцяло розробити нову Програму. Минув рік..." - Написала жінка в соцмережі.