Я завжди був прихильником кіномистецтва. Серіалів хороших зараз дуже багато, але проблема Голівуду в тому, що в них закінчився ліміт ідей.

Тематика останніх серіалів- це комікси, переважно Marvel, перезавантаження старих хітів, і звісно ж сама актуальна – ЗОМБІ АПОКАЛІПСИС!

Це все звісно класно, але хочеться чогось нового, сильного, драматичного.

І це сильне, нове, драматичне – серіал який вийшов в 2015 році - «Нарко», і вже продовжений на другий сезон, який вийшов в 2016 році, і складатиметься з десяти епізодів, як і перший.

Серіал розповідає про життя відомого колумбійського наркобарона Пабло Еміліо Ескобара. Хто такий Ескобра всі ми знаємо. А якщо хтось не знає, то пошукає в Google.

Звісно ж тема не нова, в сучасному кіно є фільми про Ескобара, але серіал – це вже нова ідея.

Що мене вразило в серіалі, так це неймовірне подання подій того часу. В серіалі присутнє все: жорстокість, насилля, вбивства. Ось таке дійсно тяжке і сурове виживання в Колумбії.

Ескобар був могутніший за всіх, навіть за президента, я був вражений, наскільки може бути сильною людина, коли в ній присутня велика любов до грошей, яка є більшою любов’ю ніж до сім’ї, дітей.

Я раджу глянути абсолютно всім даний серіал, Ви не пошкодуєте.

P.S. Чому новий Breaking Bad, я думаю Ви зрозумієте самі.

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу [email protected] й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту