Вперше Марія Чайковська подарує Рівному вечір ліричної сповіді, на яку запрошує кожного вже 13-го жовтня!

Зірка інтернет-простору, блискуча піаністка, автор пісень-хітів вірусно захопивших серця мільйонів слухачів по всьому світу Марія Чайковська вперше відвідає місто Рівне з акустичним концертом. Співачка зіграє за роялем свою нову ексклюзивну сольну програму, у якій поєдналися найкращі пісні із трьох музичних альбомів, а також прем'єри, об'єднані особливим ліричним відчуттям, притаманним тільки їй. Про Марію Чайковську публіка дізналася в 2011 році, коли вийшов її перший альбом «Из тишины». Слухачі одразу виділили її пісні з чисельного багатоголосся популярної музики.

Марія Чайковська взяла щиру і чисту ліричну ноту, яка давно стала рідкістю. У 2013 році в мережі з'явилася пісня «Эхо тысячи вокзалов», написана спільно з автором-виконавцем Гушей Катушкіним і мала величезний успіх, стала справжнім інтернет-хітом, потрапила на радіо та телеканали. Їх співтворчість закріпилася в дуетному акустичному альбомі «Красота13». У 2014 році Марія стала більше виступати зі своєю групою. Нове звучання знайшло відображення на альбомі «Целуй меня», презентації якого з аншлагами пройшли минулої осені 2015 року у багатьох містах України та світу. Пісні Марії Чайковської - це уособлення музичної гармонії, чуттєвої естетики і неймовірного таланту.

Сольна глибока, інтимна програма, яку підготувала Марія не залишить байдужим жодного слухача. На концерті ви почуєте проникливий голос, глибокі авторські вірші та неймовірні фортепіанні аранжування з класичними, джазовими та імпресіоністичними відтінками. Пориньте у довірчу розмову з артистом, у незабутню зустріч людей, які відчувають й не бояться про те говорити. Візьміть собі ту особисту атмосферу свята, в яке перетворюється кожен концерт тендітної української русалоньки з голосом ангела. 13 жовтня, 19:30, Міський Будинок Культури (вул.Соборна, 3Д).

pic