Патрульні оштрафували посадових осіб за порушення в проведенні ремонтних робіт на дорозі.

Сьогодні опівдні патрульні отримали повідомлення на планшет, що на вулиці Буковинський ведуться ремонтні роботи, які заважають рухатись транспортним засобам. На місці при перевірці документів інспектори встановили, що місце проведення робіт не облаштовано засобами регулювання дорожнього руху та відсутні дорожні знаки згідно узгодженої схеми.

Патрульні склали на посадову особу постанову за ч.3 ст.140 (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) та винесли припис на усунення недоліків відповідним особами.

Кірм того, на вулицях Грушевського та Гагаріна близько 13-ї проводились роботи на тротуарі без узгодження з нацполіцією, без необхідних дорожніх знаків згідно схеми. Відповідальна посадова особа за це порушення отримала постанову за ч.3 ст.140 КУпАП.

Патрульна поліція Рівного наголошує на недопущенні подібних ситуації та продовжує пильно відслідковувати ситуацію на дорогах.

Повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

pic