Подія трапилася сьогодні, 22 вересня, близько 04:00, в м. Нетішин. Правоохоронці затримали чоловіків, які викрали товар з продуктового магазину у Рівненській області. Повідомляє прес-служба ГУ НП в Хмельницькій області.

У автомобілі, зупиненому через технічну несправність, правоохоронці виявили цілий багажник викрадених товарів.

22 вересня близько 04:00 години ранку працівники сектору реагування патрульної полії Нетішинського ВП по вулиці Солов’ївській зупинили автомобіль «ВАЗ 2105» під керуванням 28-річного місцевого жителя, який рухався із непрацюючою фарою. Під час спілкування з водієм та його пасажиром поліцейські звернули увагу на те, що чоловіки знервовані, метушаться та хочуть якомога швидше залишити місце події.



pic

У багажнику, який водій відчинив на прохання поліції, лежав мішок, вщент наповнений пляшками коньяку та горілки, блоки сигарет, банки з розчинною кавою, близько 30 пляшок олії та інші речі з наклеєними цінниками, походження яких чоловіки пояснити не змогли.

Як з’ясувалось, кількома годинами раніше в с. Бадівка сусідньої Рівне нської області, що за 7 км від Нетішина, з продуктового магазину була скоєна крадіжка саме такої кількості товарів, а вже зранку потерпіла власниця магазину впізнала викрадене в неї майно.



pic

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням), слідчі дії тривають, чоловіків перевіряють на причетність до вчинення подібних правопорушень на території області.