Текстильник має шанс повернути собі гідну подобу і отримати нове ім'я. Міські чиновники збираються навести у закладі лад із орендарями. Незабаром із Текстильника мають зникнути усі комерційні розважальні заклади, а на їх місце впускатимуть лише організації культурно-мистецького спрямування.

Кури гриль, хмільна молодь та курці-більярдисти відтепер не друзі міському палацу культури. У Текстильнику - революція. Після 100 днів від приходу нової влади до цього закладу - тут оголосили війну некультурним орендарям. Молодий очільник культурного закладу разом із міською владою вирішили повернути втрачений статус. і всередині і ззовні. Повернути культуру до палацу відтепер усіма силами намагатиметься і міська влада. Галина Кульчинська пишається, місто вже подало заявку до фонду Кличків. На місці колишнього диско-клубу Холідей - може з'явитися сучасна спортивна зала. Втім із дірявим дахом такі перспективи не тішать нікого. Місто дає палацу гроші - на виплату зарплати та комунальні послуги. Аби отримати більше новий керівник Текстильника написав цілу концепцію для міського голови.

Сьогодні в палаці - порожні коридори. Літній період - тут не найпопулярніший час. А ось із осені почнеться справжній бум. 28 колективів, понад 1700 вихованців та майже пів сотні працівників палацу - будуть створювати новий імідж своєму закладу. Олександр Левшук впевнений, що до їх кагорти приєднаються і нові рівняни. Орендувати приміщення зможуть носії культури в маси. Від сальси до спорту - головне аби культурно. Великі плани у нового керівництва і до сцени палацу. Вона найвища та найширша у Рівному. Втім через різні суб'єктивні причини - не надто популярна серед гастролерів. Керівники кажуть - зроблять її найкращою в місті, щоправда оренда зросте у декілька разів. І поки міська влада задумалася над тим. як повернути палацу не тільки орендовані приміщення але й 3 гектари землі біля нього, Олександр Левшук вирішив змінити саму назву палацу. Він оголосив конкурс на нове ім'я для палацу культури.