15 вересня презентували перший в Україні онлайн-додаток з однойменною назвою для сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Про це заявили у некомерційному інкубаторі IT-проектів 1991 Open Data Incubator, в рамках якого створювався стартап, повідомляє Телеканал новини «24» .

"Штрафи ДАІ" – перший додаток, що дозволяє у спрощеній формі оплатити і гарантовано погасити штрафи за порушення ПДР", – повідомили в 1991 Open Data Incubator.

За її даними, наступним кроком у функціональності програми стане онлайн-перевірка наявності штрафів у конкретного водія за номером його посвідчення, а також їх сплата і автоматична система повідомлення про погашення штрафу.

"Додаток для оплати ПДР-штрафів вже доступний для завантаження в AppStore і до 20 вересня з'явиться в PlayMаrket. Восени 2016 року планують оновлення мобільної програми з функцією перевірки наявності штрафів (iOS, Android)", – уточнили в IT-інкубаторі.

1991 Open Data Incubator – перший в Україні некомерційний інкубатор IT-проектів, що створює стартапи на основі відкритих державних даних. Створено в лютому 2016 року