Парки відпочинку стають найнебезпечнішими місцями – одразу після настання темряви. Рівненські міліціонери б'ють на сполох – центральний парк не освітлюється і саме це сприяє росту злочинності в обласному центрі. Щодня правоохоронці затримують десятки людей, які перетворюють зону відпочинку на місця скоєння злочинів та розпивання алкоголю.

Рівняни можуть спати спокійно - сотня правоохоронців виходить на нічне чергування. Рівне нський міський парк імені Тараса Шевченка. До цього місця увага міліціянтів прикута чи не найбільше. Адже з настанням темряви зона відпочинку перетворюється на зону небезпеки.

Іван Краля патрулює парк вже півроку – всяке було каже, найчастіше доводиться мати справу з любителями випити в громадському місці.

Штраф та лекція студентам, ті обіцяють що востаннє. Сьогодні все спокійно інколи і до бійок доходить розповідають міліціянти – парк великий, а їх тут лише двоє

Провідують міліціонери і так звані притони. Їх у Рівному також вистачає.

Головне завдання патрульної служби - запобігти злочину, або швидко його розкрити. Оглянувши притони - повертаємось в парк. Тут ні світла ні людей. Рівнянин Володимир Шаховський прямує додому - каже йому ближче через темний парк, втім йде в обхід - так безпечніше.

14 злочинів у парку за останні два роки, якщо міські чиновники ігноруватимуть прохання міліціонерів освітити алеї парку – восени кількість постраждалих може збільшитися.