Живописні точки дотику: спільна виставка Оксани Лобчук і Галини Соколовської-Герби у клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Виставка Оксани Лобчук і Галини Соколовської-Герби «Краса нашого саду» експонується у рамках проекту ««Євро-Арт» для талановитих». Свої творчі доробки у клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» уже змогли презентувати десятки художників і фотохудожників.

Сьогоднішня виставка Оксани Лобчук і Галини Соколовської-Герби має багато точок дотику. Обидві художниці «розміняли» 100 років: Оксані 40, а Галині – 60! Погодьтеся, не в усіх прекрасних живописців складається така ситуація, щоб на «особливий ювілей» представити тандемом спільну виставку. В експозиції, що розміщена у трьох залах клубного кафе «Євро-Арт», розміщено 50 картин, написаних переважно в олійній техніці. Усі вони об’єднані концепцією «Краса нашого саду».

«Обидві художниці надзвичайно талановиті, - зазначає куратор Лариса Костюк. – Мають мистецьку освіту, учасниці багатьох колективних виставок і персональних проектів. Живописні твори художниць знаходяться у приватних колекціях шанувальників мистецтва в Україні, Польщі, Англії, Франції, Португалії, Канаді, Росії, Ізраїлі, США та інших країнах світу. Бажаємо рівнянам та гостям міста отримати задоволення від спілкування із творами Оксани і Галини та принести в свої оселі світло і вишуканість краси рідної природи, що бринить з картин художниць».

Виставка триватиме до 16 жовтня 2016 р.

Прес-служба галереї "Євро-арт".