Рівне - театральне. Вже за тиждень у обласному центрі відкриється театральний фестиваль "Молоко". У рамках фестивалю на трьох майданчиках виступатимуть театри як з України, так і з інших країн. Організатори фестивалю обіцяють сколихнути мистецьким вибухом обласний центр.

Дев’ять театрів, три фестивальні сцени. Так у Рівному впродовж тижня проходитиме театральний фестиваль "Молоко". Розпочне його українська прем’єра однієї з найкращих цьогорічних російських постановок Шекспірівського Гамлета у Драмтеатрі. Щоправда здебільшого фестивальне життя вируватиме у християнському театрі "Сонях", та у селі Волошки.

Організатори обіцяють зробити театральний тиждень у Рівному максимально насиченим. Рівне нські театрали підготували прем’єру, яка водночас є і режисерським дебютом Рівне нської студентки. Щоправда деталей про виставу "Сніданок у Савої" поки не розголошують.

Також вродовж театрального тижня організатори обіцяють ще й майстер - класи від знаних і в Україні і за кордоном Метрів театрального мистецтва.

Проте не обійшлося і без ложки дьогтю. Мистецький директор фестивалю нарікає на брак коштів. І сподівається на підтримку спонсорів і держави хоча б у наступному році.