Новообраний голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук вже завтра має намір написати заяву на складання повноважень. Про це він розповів під час спілкування із журналістами.

Микола Драганчук підтвердив інформацію про те, що йому була вказівка від київського керівництва "Батьківщини" написати заяву складання повноважень голови. Щодо цього він пообіцяв повідомити своє рішення вже завтра. Проте не спростував інформацію, що не має такого наміру.

Також, є інформація про те, що 9 вересня Драганчук таки має намір написати заяву про складання повноважень голови облради. А це означає, що боротьба за цю посаду між партіями продовжуватиметься.

Окрім того, з партії виключили й Миколу Кучерука. Сам же Кучерук зазначив, що йому про це офіційно не відомо, адже рішення політбюро партії набуває чинності після оприлюднення.

Нагадаємо, у ЗМІ та в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що Кучерука виключили з "Батьківщини", а Драганчука - попросили скласти повноваження через недомовленість по голосуванню щодо питання про обрання голови облради.